HTML

CSVM

Friss topikok

Címkék

Simicska Lajos lebukott, avagy részegen ne vedd fel a telefont

2015.02.08. 10:02 CSVM

A pénteki S-day (a Simicska coming out napja) számos dologra világított rá. Elsősorban és mindenekelőtt nyilvánosan is megdöntötte azt a hazugság-tabut, hogy független újságíró, mint olyan, létezik. Nem létezik és soha nem is létezett. A Simicska médiacsoport vezetőinek rövid közleménye az ébresztőóra hajnali csörömpölésének hatásával kell, hogy hasson a magyar média egészére.

Miért is? Az a régi és féktelen hazugság, hogy „független” az újságíró most már végképpen idejét múlt. Az újságíró nem független: ő is elmegy választani, behúzza ikszét a szívének, lelkének, politikai elképzelésének kedves PÁRT neve mögé. Ha meg nem megy el, akkor eléggé disszonáns kárhoztatni a köz szereplőit a cselekedeteikért, hiszen, módjában állt volna befolyásolni azt. Még rosszabb, hogy közülük jó néhányan mindezek ellenére véleményvezérként páváskodnak és fikáznak mindent.

lajos3.JPG

Szóval ez kihúzva.

A lemondó médiavezetők nyilvánvalóvá tették, hogy irracionális kérésre (még ha az a kenyéradó gazdájuktól is jön) nem hajlandók szembeköpni magukat és azt az értékrendszert, pártszimpátiát, ne adj isten a miniszterelnök munkájához fűződő viszonyukat, amelyet több mint tíz éve képviselnek.

Rekonstruáljuk a történteket.

lajos2.JPG

Simicska behívja Liszkayt, birodalmának médiaguruját, hogy mostantól nagyot fordul a kerék és a világ, kőkeményen nekimenni Orbán Viktor személyének, Orbán Viktor családjának (feleségnek, gyerekeknek, szülőknek, mindennek) és népszavás-rtlklubos lendülettel ütni-verni őket is. Liszkay meghallgatja, talán még ellenkezik is egy kicsit, majd bemegy az övéihez, elmondja Simicska kérését és azzal a lendülettel lemond előttük. A többiek meghallgatják, a többi pedig a közleményben.

A lelkiismereti okok kitétel tehát úgy értelmezendő, hogy az érintettek a jobboldali egységet választották a megosztás helyett. Tartva az egy a tábor, egy a zászló kitételt.

Holott pár hete még eszközök voltak Lajos kezében, aki Szikszai hírtévés górén keresztül üzengetett a Népszavában, hogy őket bizony az Orbán-kormány ellenségként kezeli. Szikszai majd hamut szór magára és elmondja, hogy gazdája utasítására tette. Jó. A pénteki cselekedete felülírja ezt az eltévelyedését.

De miért is a Népszavában üzent Orbánéknak?

Simicska és az MSZP-s pártlap között régi szerelem ez. Tulajdonképpen Lajos tartott életben az egykori szocdem faliújságot, bár 2012-ben még azzal a nem titkolt szándékkal, hogy tessenek nem cseszegetni a szeretett Közgépet. Nem is csesztették, ám a szerkesztőket meg a szocik kezdték el csesztetni, hogy na, de hát ilyet, az Orbán-cimbi reklámoz a „mi” lapunkban! De lóvét, azt bizony nem adtak, és mivel az ember pénzből él – és a ballibeknél az elvek helyett (szemben Liszkayék döntésével) a lóvé a legnagyobb úr –, így Lajos egyre mélyebb bebocsátást nyert az Orbán-ellenes sajtó baloldali boszorkánykonyhájába.

Hálából lélegeztető gépen tartotta-tartja a lapot.

Viszonthálából Németh Péter főszerkesztő ízléses című publicisztikájában Lajosunk életéért aggódik (Na, de Péter! Lajos felborul szánkózás közben egy labanc buckán és akkor az már egy Orbán által megrendelt merénylet? Ne vicceljünk már!) Összenőtt, ami összetartozott. Simicska és a Népszava. Érdekfrigy?

Első ránézésre az. Mert mi is történt csütörtökön és pénteken. Lajos rájött, hogy nem folytathatja a kormány támadását az RTL Klubon keresztül. És nem folytathatja háttéregyezkedéseit sem az RTL Klubbal. Pedig ezért a bizniszért sok mindent tett. A csatorna hírműsorának ő szolgáltatott muníciót. Azaz nem őt támadták hátba médiamunkásai, hanem ő támadta hátba a kormányt. S nem csak a kormányt, hanem az úgynevezett jobboldal politikai és értékközösségét. A vélelmezett megállapodás (kormány-RTL) ezt az eszközt vette ki a kezéből. Éktelenül felbőszült és magához rendelte évtizedes Sanchoját, Liszkayt, aki aztán beintett dúvad elképzeléseinek. Ekkor Lajos kinyilatkoztatott a Németh-csicskásának a totális médiaháborúról ekképpen.

És maga elé vette a viszkisüveget, amely – akkor – még nem volt üres. Fodor Gábor is úgy fogalmazott a szombati Népszabadságban, hogy emlékei szerint Lajosunk „gyakran került illuminált állapotba”. Gyakran és akkor nem nagyon tudta kordában tartani mondatait. Az Átlátszó felvételén is jól hallatszik, hogy Lajos akkor kezdett trágár szavakkal összevissza beszélni, amikor már nem volt szomjas.

Ne szépítsük: Simicska Lajos bebaszott, mint az albán szamár és felvette a telefont.

lajos1.JPG

Ez több mint bűn, ez hiba. Nem az a baj, hogy vedel – ilyen sokunkkal előfordulhat(ott) egy-egy gyengébb pillanatunkban –, hanem, hogy senki nem volt a környezetében, aki azt mondta volna: ne vedd fel! Vagy legalább eltette volna a telefont. Nem tették, felvette. Így aztán egy sajtó- és politika történeti ámokfutás vette kezdetét egy pénzéhes, kapzsi, elvtelen, részeg oligarcha részéről. Egyetlen hóbortos, indulatos irány motiválta: megosztani, szétverni a jobboldalt, saját mamelukjait megfélemlíteni, nyomást gyakorolni mindenre és mindenkire.

Ebből aztán az lett, hogy a bódultság önsorsrontást okozott. Liszkay (aki mindent Lajosnak köszönhetett) lefalcolt csapatával, mert a jobboldalt és a kormányfőt nem támadják hátba. A Hír tévét, amely Lajos elméjében az RTL Klub Híradóját lesz hivatott a közeljövőben helyettesíteni szakmailag ellehetetlenítette. Eddig sem volt egyszerű levakarni a Fidesz házi tévéje stigmát (nem is sikerült), de azért csak bementek túloldali közszereplők, politikusok, művészek, újságírók vendégnek. Most milyen helyzetbe kerültek szerencsétlen szerkesztők? Bemutatkoznak, elmondják, hogy a Hír tévétől keresik a delikvenst, aki visszakérdez: „a Simicska tévétől? Oda nem megyek”.

És szépen lassan elfogynak a megszólalók és velük a tartalom. Aztán lehet majd részegen üvöltözni szerencsétlen kollégákkal, de erről bizony nem ők tehetnek.

Erről az az ember tehet, aki részegen felvette a telefont és szét akarta verni a jobboldalt.

Erről az az ember tehet, akiről az S-day alkalmából kiderült: az Orbán-kormányt ért baloldali támadások mögött 2014 áprilisa óta ő áll.

Erről az az ember tehet, aki egység helyett megosztottságot akart.

Erről az az ember tehet, aki most részegen, vagy józanul, de a saját kardjába dől(t).

Ennek az S-daynek egy haszna van: a magyar sajtó Dorottya napja óta már nem lehet olyan, mint előtte volt. Vége a független újságírós mítosznak és vége annak a sajátos versenynek, hogy csúnya szavak leírásában, kimondásában meddig lehet elmenni.

Sajna, kollégák, ezt a versenyt egy részeg oligarcha utcahosszal nyerte.

Itt az ideje a tárgyilagos, új nyelvezetű magyar sajtó létrehozásának. Felelőtlen káromkodások nélkül. 

87 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://csvm.blog.hu/api/trackback/id/tr27151155

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2015.02.10. 10:26:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ay 2015.02.08. 16:37:21

Sok igazság van a leírtakban. Ahogyan a magyar sajtó múködik, az kritikán aluli.

Rónaszék 2015.02.08. 16:38:47

Ócska Simicska, éveken keresztül talicskával viszi haza a nyertes közbeszerzéseket, aztán most néhány milliárd krajcárt vissza kéne tenni a közösbe, de ettől annyira kikészül, hogy elmegy hullarészegen ausztriába szánkózni? Mindenesetre nagyon aranyosan nyilatkozott demokráciáról, független médiáról, ELVEKRŐL... :) De jó lenne, ha gazdasági kivándorlóként egy jó pár évet még elszánkózgatna külföldön.

Lengeti 2015.02.08. 16:49:57

Azt hallottam, hogy a népsavában többet keres egy újságíró, mint a nemzetben, de most már értem is, hogy miért. Amúgy fasza az írás, köszi!!!

Pápai Bianka 2015.02.08. 17:27:58

Nem vagyok szakmabeli, de azért ezt külső szemlélőként is látni lehetett, hogy nemsokára borulni fog a bili. Az a szomorú, hogy idáig jutott a dolog, ennyire tudta manipulálni egy ember különböző csatornákon keresztül az egész közvéleményt. De előbb vagy utóbb mindenki követ el hibát, jelen esetben nem is kicsit. Van mit átgondolnia szegény oligarchának az osztrák Alpokban.

István.K 2015.02.08. 18:54:39

Egyértelmű, hogy Simicska maga alatt vágta a fát... Ha nem lenne ilyen "stresszes" a munkája és kevesebbet piálna akkor nem került volna ilyen helyzetbe. ( az S-day találó :D)

Rózsikaa 2015.02.08. 19:00:37

Huncut vagy, Lajos! Ha akarom, hiszek neked, ha akarom, nem. Amikor kicsi voltál, olyan okosnak tűnt a fejed. Akkor még nem sejtettem, hogy képes vagy belém rúgni, Lajos! Belém rúgtál és a nemzetedbe is, Lajos! Nem érdekel, ha iszol. Nem érdekel, hogy ki az a Liszkay, meg a többi, Lajos! Tudod, hogy a rák nem tréfál, és lassan már azt is, hogy ki vagyok, ugye Lajos? Az izgat egyedül, hogy annak idején jól, vagy rosszul tettem, hogy bíztam benned, gyerekem. Emlékszel? Légy szerény, szivem... Most azt is hozzáteszem, hogy soha ne feledd, honnan jöttél! Kérlek, válaszolj!

csabamentesövezet 2015.02.08. 19:28:35

Ezt a Simicskát tisztelem. Ügyesen egybentartott minket a válságos időkben. Tudom, hogy nála többet még én sem tudok vedelni, de ez konkrétan nem baj. Egyszer azt mondta rá az a szerencsétlen Horn, hogy Simlicska. Bírom a hülyeséget, de ezen berágtam. Ki ez a Horn? Főleg, hogy ki volt? Lajos szerintem majd megnyugszik, és visszaadja a mi adóforintjainkat is. Majd jól hamut szór a fejére, és ha kiáll a szokott helyre, ahol itt annyit látjuk, elkezdi az embereknek kiosztani a vagyonát. Amúgy meg tudok egy kurva jó pszichiátert, wazze!

zcsssss 2015.02.08. 22:37:31

Olvasva a bejegyzést, az jutott eszembe, hogy érdekes az RTL híradói szinte mindenkire lőttek, akit egy kicsit is a kormányhoz közel állónak lehet mondani, kivéve egy embert, mégpedig Simicskát. Nyilván tudjuk miért, de azért örülök, hogy erre kitért a szerző is. Másik dolog pedig, hogy SL, ahogy mostanság hívják, azt hiszi, támogatja is valaki? A baloldal évtizedek óta gyűlöli, a jobboldal egy része szintén, most pedig már a maradék is. Kíváncsi vagyok, hogy miként alakulnak vele kapcsolatosan a dolgok, de meglepődnék, ha pozitív figurává változna az emberek szemében. Főként, ha továbbra is olyan alpári stílusban nyilatkozgat, ami már az egész ország megismert, sőt a világsajtó egy részét is bejárta. Egy biztos: nemrég még úgy tűnt izgalomtól mentes lesz a magyar belpolitika (leszámítva talán a két időközi országgyűlési képviselő választást), most úgy néz ki, hogy pörgős kis évünk lehet. És őszintén szólva ennek kicsit örülök is.

Kamerás Iván 2015.02.08. 22:48:04

Elolvastam a cikket, és a benne lévő hivatkozásokat is meglátogattam. Péntek óta próbálok olvasni minden, a témában megjelent írást, és meg kell, hogy mondjam, elég furcsának tartom ezt az egész ügyet.

Simicska Lajos vajon tényleg ittas volt? Ez minden esetre magyarázat lenne az önkontroll és a inteligens megnyílvánulás teljes hiányára. De, mivel szinte egyáltalán nem, vagy csak nagyon ritkán nyilatkozott eddig, elképzelhető, hogy csupán a dühe és az agyából hirtelen kiáramló cukor okozta a féktelen káromkodást, a miniszterelnök ondóvá minősítését, és a beígért tisztogatást az érdekeltségeiben.

Minden esetre az is biztos, hogy az ország vezetőjét, legyen az bármelyik oldalon, meg bármilyen régi cimbora, semmiképpen sem illendő, sőt mondhatjuk, hogy felháborító lege..zni a médiában mindenkinek, aki csak felhív és kérdez tőlünk valamit. Ez például lehet az alkohol nevű testrabló kinyilatkoztatása a világnak.

Ettől függetlenül nem hiszem, hogy Simicska Lajost elgázolná a narancssárga teherautó, ahogy attól Németh Péter G..i című cikke tart. Ki merem jelenteni, és hiszek abban, hogy már nem ilyen időket élünk Magyarországon.

A cikk azon megállapítását, hogy vége a független média mítoszának, nagyon a magaménak érzem. Bár úgy vélem, hogy az „S-day“ előtt is csak kevesen hitték el, hogy ma hazánkban létezik ilyen.

Konzervlumex 2015.02.09. 10:05:09

Nincs pótolhatatlan ember, Simu. A Népszavát nem fogjuk megbocsátani, az hétszentség. Viktort meg még legalább kétszer újra fogjuk választani. Őt legalább lehet szeretni. Te bénázó piaszivacs, elfelejtetted, hogy hátország nélkül nem lehet hadakozni? Ha jobban belegondolunk, azt sem tudtuk, hogy ki a fene vagy! Most meg legecized, akit mi támogatunk. Aki állítólag a barátod volt? Ha részegségedben nem veszed fel a telefont, lehet, hogy soha nem tudjuk meg, mivel van tele a szád. Nem fogunk bántani, de nem úszod meg, ugye tudod?

ex-dr. vuk 2015.02.09. 10:13:22

"hogy független újságíró, mint olyan, létezik."

Itt kimaradt egy "nem", nem? :)

dr kíváncsivagyok 2015.02.09. 10:16:36

@Konzervlumex:
"Viktort meg még legalább kétszer újra fogjuk választani."
Lesznek a fegyházban is választások ?

M_R 2015.02.09. 10:18:39

@Konzervlumex:
"Viktort meg még legalább kétszer újra fogjuk választani. Őt legalább lehet szeretni. "

Nincs is szerethetőbb ember mint egy egykori KISZ titkár, liberális ateista, nemzeti református, katolikus, kommunista...

Ha te ezek után újra fogod választani... lehet neked is ott van a fiókodban a kis piros tagkönyvecske...

Pápai Bianka 2015.02.09. 10:35:54

@ex-dr. vuk: "hogy független újságíró, mint olyan, létezik. Nem létezik és soha nem is létezett".

Így kell olvasni - egyben. Tehát jól írta a szerző: NEM létezik.

Netuddki. 2015.02.09. 10:38:17

Húha! Most jól kiosztottad a lajost!
Csak egyvalami a probléma az írásoddal. A lajosról amúgy is tuggyukki, szóval a történetnek nem ez a lényeges része.

Az meg elsőre elég gyenge próbálkozás a fidesztől, hogy a simicska részegen össze-vissza beszélt. Mellesleg nagyon nagy kuss van erről a heppeningről a "köz"-nek csúfolt, közpénzből sikkasztott pénzből működtetett fideszes médiában.

vénkujon 2015.02.09. 10:44:24

tehát akkor a megtámadták magyarországot™, a nemzetközi balódal ráront a nemzetre™, meg a cia bűnei is mind-mind lajos ármánykodásai??:O

Gazz 2015.02.09. 10:46:00

Nem volt ittas. A szóhasználata tökéletes választás volt az adott helyzetre. Konkrétan arra, hogy a Kedves Vezető udvartartásában kezdenek az arisztokratikus vonások eluralkodni, s ennek rombolására a "geci" szó elég alkalmasnak tűnik.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.02.09. 10:55:53

Édes, ahogy a fidesz próbálja szócsövein keresztül lejáratni lajost. Ez is rámutat, hogy hogyan működik az a párt, amelyikért milliós nagyságrendű megyar vallásosan rajong. Ám az a helyzet, hogy lajosról nagyon újat már nem lehet mondani, jobban lejáratni nem lehet. Viszont lajos tud újat mondani viktorról. És hányinger, hogy lajos lett a reménysége annak, akinek nem tetszik az a fajtá államberendezkedés, amerre viktor tart. Szép ország ez.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.02.09. 10:57:58

Egyébként szerintem sem volt lajos ittas. Tökéletesen reagált ahhoz, hogy hírverést csapjon, méghozzá olyat, amire a tömegekhez eljutó legalja bulvár is reagál. Melyik is a legolvasottabb papír alapú újság. A Blikk ugye? A második meg a Bors. Milyen címlappal is jelentek meg a hétvégén? Ennyi. A "geci" szó pedig széles körben új értelmet nyer.

ex-dr. vuk 2015.02.09. 10:58:53

@Pápai Bianka: aha megvan. sok volt a kormondat :D

Mikrobi 2015.02.09. 11:00:11

Elég szánalmas ez a fekete-fehér szemlélet. Liszkayék korábban is bírálták már a kormányt, volt, amikor az újságíró publicisztikájában még a nevét se vállalta. Csak nem voltak hajlandók totálisan szembe fordulni. Éppen ez bizonyítja az elvhűségüket és gondolkodni hajlandóságukat. Nem gondolják, hogy Orbán Viktor tévedhetetlen és szent, csak azt, hogy ő a legrátermettebb az ország vezetésére. Simicska meg dühből megpróbálta kicsinálni. Ehhez már nem asszisztáltak.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.02.09. 11:01:53

@Konzervlumex: Azt a hétszencségit. Ha ezt a monológot nem viccből írtad, akkor biztos van nálad a retyóban Viktoros falinaptár... :-)

Csokáv 2015.02.09. 11:10:32

Látom nálatok jobbnyikoknál az új utasítás szerint visszamenőlegesen kell simicskát szarozni. Eddig nagy barátotok volt. Heh.

Mégmielőtt bárki megvádol: kívánom, hogy dögöljön meg az összes "magyar" politikus és vonzásköre kivétel nélkül.

csak egy néző 2015.02.09. 11:21:34

csvm
"Simicska behívja Liszkayt, birodalmának médiaguruját, hogy mostantól nagyot fordul a kerék és a világ, kőkeményen nekimenni Orbán Viktor személyének, Orbán Viktor családjának (feleségnek, gyerekeknek, szülőknek, mindennek) és népszavás-rtlklubos lendülettel ütni-verni őket is. Liszkay meghallgatja, talán még ellenkezik is egy kicsit, majd bemegy az övéihez, elmondja Simicska kérését és azzal a lendülettel lemond előttük."
Miért vagy olyan biztos ebben a változatban? Ez a te állításod, Lajosé a másik, hogy ő nem mondott ilyent. Hogy melyik az igaz, azt hiszem ezt soha nem tudjuk meg.
De lehetséges egy másik teória is, volt egy olyan hír, ami nem kapott ekkora viszhangot, volt aki cáfolta, volt aki megerősítette, Viktor behívatta a média vezetőit, kivéve Lajos barátját és közölte velük, hogy a lóvé csap elzárva, (miután szopott egyett az RTL reklám adójával), mert indulnak a totális kormány/fidesz " kanálisok és kellenek ezek kanálisok élére kipróbált seggnyalók vezetőnek és nem nagyon akar konkurenciát magának, egy kalap alatt Lajos túl nagyra nőtt befolyását is visszavágandó, nagy valószinűséggel jelentős fizettség emeléssel. Gondolom a dátumot is megbeszélték, tudván Lajos haver befizetett szánkózásáról (hihi) péntekre időzítve, kiadják az ismert közleményüket a lemondásról "lelkiismereti" okra hivatkozva. Mondjuk ez a jelző, hogy lelkiismeret ezekkel a seggnyaló emberekkel kapcsolatban, (akik a saját munkatársaikat még egy kör emailre sem méltatták), ugyan olyan értelmezhetetlen fogalom, mint Merkel asszony számára az "illiberális demokrácia".
Miután Lajos értesült az árulásról, nem kicsit lett ideges és nevén nevezte a volt hálótársát. Várjuk a további epizódjait a "Barátok közt" című fideszes szappanoperának.
Magyarország mindenben jobban teljesít.

Kan Csóka 2015.02.09. 11:24:36

Mondjuk ki nyíltan: az egyik csicskageci legecizte a másik csicskagecit!
Mondhatnám fröcsögött egy sort ( ahogy a geci szokott :)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.02.09. 11:31:45

"A lemondó médiavezetők nyilvánvalóvá tették, hogy irracionális kérésre (még ha az a kenyéradó gazdájuktól is jön) nem hajlandók szembeköpni magukat és azt az értékrendszert, pártszimpátiát, ne adj isten a miniszterelnök munkájához fűződő viszonyukat, amelyet több mint tíz éve képviselnek."

Lol, sőt megalol.

csak azt tették nyilvánvalóvá, hogy nem Simicska a gazdájuk hanem orbán nem többet, nem kevesebbet.

Steve 2015.02.09. 11:45:25

Úgy kezded, hogy független sajtó nincs és úgy fejezed be, hogy tárgyilagos meg kellene. Kérdezném, hogy a Te világképedben amiben nincs független sajtó tárgyaligos azért létezik?

Fánkevő Fáncsi 2015.02.09. 11:49:46

"...számos dologra világított rá. Elsősorban és mindenekelőtt nyilvánosan is megdöntötte azt a hazugság-tabut, hogy független újságíró, mint olyan, létezik..."

Bocs, hogy közbevágok már az első mondatodnál, de soha senki nem állította, hogy a Simicska féle médiabirodalom újságírói függetlenek lennének. És ha ők nem azok, akkor abból miért következne az tény, hogy független újságírás nem létezik ? Ha Liszkai Gábor nem független, akkor már nem is létezik független újságírás ? Arról nem is beszélve, hogy ez a téma soha nem volt tabu, valami olyasmi amiről "nem beszélünk, mert szégyelljük"
És ez csak az első mondat volt.

recommented 2015.02.09. 11:53:34

"és a ballibeknél az elvek helyett (szemben Liszkayék döntésével) a lóvé a legnagyobb úr"

Ezen hangosan felröhögtem. Liszkay mennyit kapott a tulajdonrészéért? Igen, azért, amit első szóra, azonnal eladott Lajosnak. Kötelező volt neki talán?

Az elvtelen seggnyaló az oldaltól függetlenül elvtelen seggnyaló (és itt nem Liszkayra gondolok, vannak elegen).

Tetszettek volna simicskázni 2-3-4 éve. Akkor nem volt oligarcha? Ha Viktor jó szívvel adja neki a pénzünket, az ok, ha Viktor bedurcizik, akkor oligarcha?
És hány fideszes oligarcha van még? Soroljam?
És ők is csak akkor lesznek rossz fejek, ha Viktor úgy dönt?
Vedd már le szemellenzőt!

no_successful2 2015.02.09. 11:53:37

Független sajtó kelet európában ? És úgy általában ?
Ezt a baromságot ki találta ki ?
Az a sajtóorgánum, amely reklám bevételekből él, eleve nem független. Egyszerűen a piaci hatások miatt.
Aki meg állami pénzen működik, az meg azért nem.
A köztévé sem volt soha független, a szocik alatt sem (sőt)

TutálibeMálibe 2015.02.09. 12:03:39

Baromi jó ez az írás, csókolom. No meg a fénykép is. Ennek a Simicskának pattogatott rókafing feje van. Választást lehet veszíteni az idióta vigyorával. Ha ma délután az alpesi havas lejtőn nekimegy egy lila tehénnek majd elcsúszik a tehénlepényen, amitől eldől a szánkóval és eltörik az a nagy arca, azt is Viktorra fogja. Arra, aki nélkül etethetné a békegalambokat a Kreml padlásán! Meg akart gyilkolni egykori drága barátom titkosszolgálati tehénszarral! Ezt írja majd meg az új kitartottja? Ki az a hülye, aki hisz még Kelet-Németh Péternek, meg a Népszagának?!

csak egy néző 2015.02.09. 12:09:44

Az is sokat mondó sztori és ez mindkét oldalra érvényes. A magyar nemzet egyik újságírója írta valahol, hogy egy oknyomozó riportját, egy ismert cég visszaéléséről, korrupciójáról rántotta volna le a leplet, amire nem kis időt, energiát fordított, amikor a kész cikket a főszerkesztőnek bemutatta, akkor közölte vele, hogy te nem tudtad, hogy erről a cégről nem jelentethetünk meg semmi negatív dolgot?

Realitosz 2015.02.09. 12:12:11

Az árulókat máshol felkötötték, felnégyelték, kiszögezték a vár fokára, vagy vízpróba alá vetették, és mikor már ijedtükben aprófát hugyoztak, elmondták nekik, hogy az összeharácsolt vagyonukat éppen most osztják szét a szegények között. Mi nem teszünk ilyesmit. Engedjük őket hazatérni, pofát nyitni, a számláikhoz hozzáférni, a pénzüket (a mi adóforintjainkat) elmenekíteni. Ilyenek vagyunk, jó magyarok. Vagy mégsem?

csak egy néző 2015.02.09. 12:12:28

@TutálibeMálibe:
" Arra, aki nélkül etethetné a békegalambokat a Kreml padlásán!"
Gondolom ezzel most Viktorra gondoltál.

Zsurnalosz 2015.02.09. 12:30:07

@Lengeti: Figyelj, Lengeti! Tökre igazad van, és nem csak, hogy Lajos szerelmes csókja óta többet keresnek a Népszavás kollégák a nemzeteseknél, hanem jóval többet keresnek! Egyet nemrégiben leitattam, és tisztára Watergate-feeling lett az egész piázásból. Mondjuk ki: van, aki kétszer, két és félszer többet visz haza a mieinknél.

n3spr3ss0 2015.02.09. 12:35:35

Akár részeg volt,akár nem ,igaza volt.Részeg ember mindig igazat mond.

BelAmi 2015.02.09. 12:38:30

Ez a poszt nyilvánvalóan a Lendvay utcában iródott. Szánalmas összeesküvés-elméletre alapozott hablaty!

MACISAJT 2015.02.09. 12:39:42

Hogy be volt-e rúgva vagy sem, azt nem tudom, tény hogy korábbi években is voltak khm..szóval érdekesszerű kirohanásai.

Igazából én egy manifeszt elmebetegség számlájára írom,Lajosunk egyszerűen nem bírja elviselni ha (már) nem ő az állam az államban és kiborul(t).

Előfordult ez már más oligarchákkal is, itthon és külföldön, pl. Hodorkovszkij, Berezovszkij is elhitte egy adott pillanatban hogy már annyi pénzük/befolyása van hogy akár nyíltan is a politika irányítását is bevállalhata.Tévedtek.
Ahogyan Lajosunk is.

Vidám dolog azonban látni az agyonvert ballibák önfeledt tocsogását Lajos ondó pocsolyájában, tegnap este ráklikkeltem az ATV-re, Mészáros Toncsikánál valóságos érzéki, orális/anális borzongásokat élt át Vásárhelyi " Kósertés" Mariska és Lakner Zoltán, előtte meg Kéri László..:P

Trackers 2015.02.09. 12:46:56

Hiánypótló cikk.

Ennek azért utána kéne nézni, hogy tényleg nem fikázták a Simicskát az RTL-en soha ?

A Népszava kitérő vélhetően igaz, hisz jóval kevesebben olvassák, még az MN-től is, vizsont állami megbízássa se volt.

Nekemi rémlik valami.

deruyter 2015.02.09. 13:03:36

Hát szerintem meg gyengécske szar cikk. És a cikkre adott kommentekből lehet is tudni, hogy ki a nem egyszerűen fidesz/orbán szimpatizáns, hanem fizetett bérkommentelő. Mert aki ismét századszor mindennel egyetért, aki a fideszben/orbánban csak a szépet és jót látja, és a velük szemben cselekvők/megszólalók, meg nyilván csak hülyék lehetnek, meg gonoszak, na az a nyilvánvalóan fizetett kommentelő. (Lásd. MACISAJT) Kezdjük ott, hogy csak arról szól, hogy Simicska meccsoda szar ,meg buta ember, meg iszik is. Ez egy a szokásos nagyon színvonaltalan manipulálós posztok sorából. Azzal pl. nem is foglalkozik a cikk, hogy bizony Simicska és média cégeinek nagyon sokat köszönhet Orbán, valamint azt is, hogy Simicska meggazdagodása mögött Orbán áll stb. Nem a cikk szerint van itt egy ember, aki gonosz alkoholista, és csak ezért juthatott eszébe nekimenni százszor szent Viktorunknak. Ugyan már ne nevettessétek ki magatokat. Viktornak ugyanúgy megvannak továbbra is az oligarchái, csak most lehet, hogy mások azok. Itt van csak a legújabbak közül a MET ügy stb. stb. És hát ugye ott van Mészáros Stróman Fülöp meg ugye Viktor veje. Je... meg, hogy nincs független sajtó... micsoda új felfedezés.. Ja, hogy most már a Simicska érdekeltségeit kell érteni alatta, eddig ugye függetlenek voltak, amíg ov seggét nyalták, ha meg nem akkor meg már nem? A közmédia??? Az meg mekkor egy szarkupac bértollnok-gyűjtőhely!? Épp az a lényeg, hogy ovinak fájt, hogy Simicska nem parancsot teljesít, nem lehet direktbe utasítani, esetleg elvár zsét is cserébe. Na majd a közmédiában nem ez lesz, ott mindenki totál jelentéktelen senki lesz, akit egy pillanat alatt ki lehet rúgni, ha nem úgy ugat, ahogy a gazdi mondja.

bigfater · http://bigfater.blog.hu 2015.02.09. 13:06:38

Nyihihij! Beindult a mocsokkommandó!
Tényleg nincs még egy szemernyi betyárbecsület se a fideszesekben!

Ali Csorbaddzsi 2015.02.09. 13:13:23

Az első, amit érzek az újabb csalódás. Csalódás a médiában és a fél magyar valóságban. Először a reklámadó kapcsán kicsit megmutogatja a bicepszét a teremben a kormány, de végül mégsem áll ki fekvenyomó versenyre a nagyfiúkkal. Marad az általánosítás, ami már kicsit szúrja az átlagember szemét.
Tudjuk, hogy jelenleg nincs független média, látjuk mennyi hitele maradt. Már csak az S-day kapcsán is. Van, aki attól fél merénylet készül, van, aki árulásról beszél, van aki szokásához híven értelmetlenül pocskondiázik mindent mint a veszett kutya. De gondolkodjunk kicsit józanul, aki ebben a helyzetben bármit tesz Simicska Lajossal az világ életére zsarnok lesz. Nem épp ezzel a mondattal biztosítja be magát a legjobban az eddig is kétes hírű üzletember? Hangsúlyozom, nem merényletről beszélek, hanem mondjuk arról, hogy nem ő az első a sorban. Innentől kezdve mindenre rá lehet húzni azt a lepedőt, ezért van, mert szegény Simicska kimondta! Rendkívül okos húzás: kegyvesztetté váltam az egyik oldalon, gyorsan egy mondattal a másik oldal legnagyobb hírnöke leszek….elismerem zseniális. Más kérdés, hogy a gyomrom felfordul tőle.
De ne rugaszkodjunk el ennyire a tényektől. Simicska birodalmának vezetői egytől-egyig lemondtak. Nekem ez büdös. Ezek szerint vannak még olyan emberek azért a médiában, akiknek nem fér rá minden az arcára. Megtették, kiadták az utasítást, de a végrehajtáshoz már nem asszisztálnak. Ennek az oka mindegy, lehet emberség, lehet érdek, lehet bármi, de akkor sem csinálnak magukból teljesen hiteltelen embert. Ez pedig becsülendő. Bár azért ne kezeljük őket gáncsnélküli lovagként….
Mindenesetre én kíváncsian várom a fejleményeket. Mostantól egyre több kormányt gyalázó média szereplő lesz, nem mintha nem lenne eddig is elég, de ez az utasítás, ez lesz. Más kérdés, hogy sajnos van mibe belekötni, a rendszer messze nem hibátlan, akárcsak néhány prominens képviselője. De én hiszek abban, hogy csak akkor láthatjuk helyesen a körülöttünk zajló eseményeket, ha gondolkodunk. Nem magunkon, nem az érdekeinken, hanem ésszerűen, józan emberként. Ehhez pedig rettentő nagy szükség lenne egy új, markáns, erős szókimondó sajtószereplőre, ahol még talán van hitele az újságírásnak.

csak egy néző 2015.02.09. 13:13:52

@MACISAJT:
Képzeld fidióta csicska, én pedig este belenéztem a Civil kaszinó nevű szarba a HÍR tv-n és olyan vidám dolog volt látni a bemondóból, magát műsorvezetőnek felnyaló Erdős Miklós 3 baromarcú vendégét Tőkéczkit, Fritz Tompikát, és a nem kicsit ratyi (de ugye ő a mi ratyink) Pesti fiúcskát, amint "valóságos érzéki, orális/anális borzongásokat" élnek át hétről hétre.

Pop40 2015.02.09. 13:20:51

Aztakurvaeget, ennyi baromságot belezsúfolni egyetlen posztba... "Lejáratja a jobboldalt" há'hhogyne, persze.
A nagyon jobboldali, kicsit sem komcsi fideszt Lajos járatja le. Nem ám az intézményesített szabadrablás, az ország szarrá adóztatása, a sameszok helyzetbe hozása, a dilettáns politika, dehogy.
A patyolattiszta "jobboldalt" a Lajos járatja le, azzal, hogy legeciz egy gecit. Naná.

Látom, a posztoló szeretne egy helyet az induló köztévés fideszseggnyaló csatornán.
Nos, a referencia már meg is van hozzá.:-)

@Konzervlumex: "Viktort meg még legalább kétszer újra fogjuk választani. Őt legalább lehet szeretni. "

Ja, szeretni azt lehet. Szemből, hátulról, vagy térdelve szoktad szeretni?

"Ha részegségedben nem veszed fel a telefont, lehet, hogy soha nem tudjuk meg, mivel van tele a szád. "

Hogy az ő szája mivel van tele, azt nem tudom, nem is érdekel. De hogy a tiéd mivel van tele, az egyértelmű.:-))

@Mikrobi: "Nem gondolják, hogy Orbán Viktor tévedhetetlen és szent, csak azt, hogy ő a legrátermettebb az ország vezetésére."

Vitya maximum akkor lenne a legrátermettebb erre, ha a másik jelölt Al Capone lenne.
Bár olyan értelemben kétségtelenül ő a legalkalmasabb, hogy 2 millió majom országát ki más képviselné jobban, mint a Geci. :-D

csababácsi 2015.02.09. 13:24:53

@MACISAJT: "tegnap este ráklikkeltem az ATV-re"

te nézed a zatv-t? hát már te is megbuttyantál?
Mit is mondott Kéri a Bibós fiúkra? Ja ,hogy Lenin -fiúk !Aha.
Szerintem inkább nézd a TV Rosszijat. Sokat fogsz még onnan tanulni.

Bobby Newmark 2015.02.09. 13:32:04

@Konzervlumex: Ezt lehet, hogy rossz embernek címzed, bár a mondanivaló teljesen rendben van.

Valóban nincs pótolhatatlan ember.

Ha Viktort Lajos pénze tette oda, ahol most ül, akkor Lajos pénze (vagy annak a hiánya) el is tudja távolítani őt onnan.

Elkezdődött a Fidesz felszalámizása, készítem a popcornt. Jó szórakozásnak ígérkezik.

Bobby Newmark 2015.02.09. 13:45:01

Nemtom, mit rinyáltok itt a független sajtó létezésén vagy nem létezésén. Valamit kurvára benéztetek. NEM KELL független sajtó.

Annyi elég, ha létezik ELLENSÉGES sajtó. Kurvára nem számít, hogy ki pénzeli és milyen érdekből, ha a végeredmény az, hogy előtúrja azt a szemetet, amit a kormány tíz körömmel próbál elkaparni.

Ennyi a lényeg, nem a függetlenség. Arra kell figyelni, hogy ne ragadjon le a sajtóterméknél az ember, amikor az lakájmédiává változik. Olyankor kell áttérni a másik oldalra.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2015.02.09. 14:54:09

"A lemondó médiavezetők nyilvánvalóvá tették, hogy irracionális kérésre (még ha az a kenyéradó gazdájuktól is jön) nem hajlandók szembeköpni magukat és azt az értékrendszert, pártszimpátiát, ne adj isten a miniszterelnök munkájához fűződő viszonyukat, amelyet több mint tíz éve képviselnek."

:-DDDDDD
Ezt nem gondolhatja senki komolyan.

KUHULIN 2015.02.09. 14:56:09

@Bobby Newmark: "Ha Viktort Lajos pénze tette oda, ahol most ül, akkor Lajos pénze (vagy annak a hiánya) el is tudja távolítani őt onnan."
"Lajos pénze" is a MI pénzünk.

Gábor Gévai 2015.02.09. 14:57:29

Az ismeretlen CSVM cikkíró fideszes bértollnok lehet, mert szinte minden állítása hazug ill. légből kapott, és ezen kiinduló "állításokból" vezeti le buta követjeztetéseit. Csúsztató, buta cikk.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2015.02.09. 14:59:10

@Rónaszék: "Ócska Simicska, éveken keresztül talicskával viszi haza a nyertes közbeszerzéseket, aztán most néhány milliárd krajcárt vissza kéne tenni a közösbe, de ettől annyira kikészül, hogy elmegy hullarészegen ausztriába szánkózni?"

Simicska a pénzt, Orbán az ideológiát adta (lopta\hazudta) a fidesznek.
A második kétharmad után Orbán már nem érzi azt, hogy szüksége lenne Simicskára.

Úgyhogy nem szaros pármilliárdról van szó, hanem a hatalomról

KUHULIN 2015.02.09. 15:00:36

@Gábor Gévai: Így van. Simicskát már begyűjtöttük, Bauer elvtársat megkértük, hogy hozza be a papa szerszámait. Pár nap múlva Simicska beismeri, hogy az USA fizetett ügynöke, utána felakasztjuk a nép nevében. :)

P.Freddy 2015.02.09. 15:05:44

@MACISAJT:

Jé, Márk, ti ott a Századvégnél ráértek közpénzből fizetett munkaidőben hazudozni? Ha már így ráértek, írd már meg hová lett a milliárdos tolvaj főnökötök, Heim Péter, és hányszázmilliót kapott a lelépésért cserébe, és legfőképpen melyik "Matolcsy-nyereség" féle pénzcsapból származik ez az újabb Fideszesek által ellopott közpénz?

Bobby Newmark 2015.02.09. 15:27:39

@KUHULIN: Nem, onnantól, hogy ellopta tőlünk, már az övé.

no_successful2 2015.02.09. 15:29:01

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang:

"Ezt nem gondolhatja senki komolyan. "

Mert ?

Ők képviseltek egy politikai, ha úgy tetszik ideológiai vonalat, mint publicisták. Gondolod, hogy a Simicska hirtelen 180 fokos fordulatát követni akarják ? Miért tennék ?

no_successful2 2015.02.09. 15:41:59

Hagyjátok már ezt a hülye független sajtó dumát.
Ha valaki meggyőződésből liberális, senki nem fizeti érte, (ilyen szerintem nincs de tegyük fel) és senki nem ad neki "instrukciókat" (ez is nagyon ritka szerintem) akkor sem független !!! mert a libsi szemüvegen át néz mindenre !
Ráadásul kétszer szűr, egyszer az információs input, egyszer meg az output oldalon.
Egy információt lehet többféle képpen értelmezni, tálalni meg még többféle módon lehet. (Kontextusok, utalások, vélt vagy valódi összefüggések stb.)
Persze nyilván ugyanez lehet igaz a jobboldali publicistára is.
Persze a liberális sajtó szereti magáról azt a képet sugallni, hogy "független" lóf.szt.

shaw_nyomaiban 2015.02.09. 15:50:42

Lehet, hogy Simicska néha egy pohárral többet iszik - de részegen is józanabb, mint a retkescigány orsós vityka!!!!

Szólókonzerv 2015.02.09. 16:01:34

Ha a pia, ha a pénz tette, ez Simicska egy valódi pszichiátriai esetté amortizálta magát. Az a gyanúm, hogy nem érdemes és nem is kell a jobboldalon népszavazást kezdeményezni a kezelésére. A lelkiismereti okból távozottak sem biztos, hogy kimerítik a fenékig tejfel fogalmát, de ez a húzásuk tiszteletet érdemel.

harcityuk 2015.02.09. 16:03:30

A jobboldal majd illő módon megköszöni ennek az alaknak a kedves szavait. Ha viszont megbánja, amit tett és eltűnik a süllyesztőben, legalább oda kerül, ahová való. Lehet,hogy már érzi is, hogy mi a pálya. A tévéje meg a rádiója, de a lapja sem voltak soha az övé. Mi tettük volna őt naggyá, mert néztük, olvastuk, hallgattuk azokat. Most is hallgathattuk őt magát. Nincs bocsánat. Mennie kell.

LaMettrie 2015.02.09. 16:09:47

Zavaros cikk. Talán nem kéne részegen posztolni. Összekeveri az ok-okozati sorrendet. A gecik lelécelése nem a kiborulás hatására történt, hanem fordítva. A többi meg üres ábrándozás. Még annyira sincs alátámasztva, mint az előzőek.

2015.02.09. 16:28:29

Szerintem neked nem kellene annyit innod . Hiszen ha nem tudnád, akkor a Simicska tartotta el az egész seggnyaló, csigagerincű, geci bagázst, a felcsúti pohossal az élen.
Neki a seggében több esze van, mint a CÖF-nek, a fidesznek , a századvégnek és a sok sok seggnyalónak együttesen.
És ha egyszer aztán kinyitja a száját, akkor bizony tele lesz a fideszes fiuk gatyája.Mert megtámadni senki nem meri majd a fideszesek közül, hiszen sokat tud. Túl sokat .

Janukovics Bella 2015.02.09. 16:38:27

@LaMettrie: Nem zavaros ez, teljesen rendben van.
Végre elkezdik levagdosni a polip karjait, csak ügyesen el kell hajolni, amíg kapálózik.

KUHULIN 2015.02.09. 16:39:15

@jános515: "Hiszen ha nem tudnád, akkor a Simicska tartotta el az egész seggnyaló, csigagerincű, geci bagázst, a felcsúti pohossal az élen."
Hehehe. Persze. A lóvé meg termett neki a kertben.

zoli_ 2015.02.09. 17:03:45

Ez azért elég értelmetlen írás....

habonyi nincs itthon, hogy csak ilyen semmitmondó vaalmik jönnek ki?

zoli_ 2015.02.09. 17:12:46

Mondjuk várható volt, hogy a pártházból már nyomják a gecizést....

csíkosfejű cserregő nádiposzáta 2015.02.09. 17:58:44

te Máté, azért nincs független újságíró, mert a haverjaid nem látnak ki Orbán seggéből? balfasz.

Achmed, a hitetlen 2015.02.09. 18:12:54

"Simicska behívja Liszkayt, birodalmának médiaguruját, hogy mostantól nagyot fordul a kerék és a világ, kőkeményen nekimenni Orbán Viktor személyének, Orbán Viktor családjának (feleségnek, gyerekeknek, szülőknek, mindennek)[...]"

Forrást forrást forrást, tudnál adni hiteles, autentikus forrást ehhez??? Lécci lécci lécci!
Csak mert hiteles forrás nélkül az írásod köpködés és baromság hiteltelen és zagyva elegye.

Achmed, a hitetlen 2015.02.09. 18:14:08

"A lelkiismereti okok kitétel tehát úgy értelmezendő, hogy az érintettek a jobboldali egységet választották a megosztás helyett. Tartva az egy a tábor, egy a zászló kitételt."

Ez megint csak a te feltevésed, semmi nem támasztja alá.

Achmed, a hitetlen 2015.02.09. 18:20:44

Szerintem az történt, hogy Orbánék megvették Simicska vezérkarát kilóra. Még hogy ezeknek lelkiismeretük, napok óta ezen röhögök.
Simicska tudta, hogy ez nem kilövési engedély rá nézve, hanem kilövési PARANCS Orbán részéről. Úgyhogy kitekerte egy whiskeys üveg nyakát, és telefonálgatni kezdett. A stílus őt minősíti, de mint tudjuk, a részeg ember őszinte, vagyis amit az Orbán-brancsról és a politikai gyilkosságról mondott, azt azért minimum érdemes lenne megfontolni...

LaMettrie 2015.02.09. 18:37:41

@Janukovics Bella: naivitásod határtalan. Szerinted lehet az a dolog, amivel Putyin elkapta Orbán tökét?

rudebwoi 2015.02.09. 19:21:22

Mennyiért lehet eladni egy ilyen cikket a pártnak? Betegre kereshetném magam, naponta jutnak eszembe ekkora baromságok, de csak zárt körben merem elmondani, nehogy ötleteket adjak... persze ha jól megfizetnek érte, lelkiismeretessé válok.
Neked kedves csvm nem teljesen nyilvánvaló, hogy az induló köztévébe toboroztak "lelkiismeretes" talpnyalókat? Melyik barlangban éltél az elmúlt években?

kvadrillio 2015.02.09. 19:37:31

a zújságírás soha nem volt független. Gondoljunk csak arra, amikor választási kampányban, CSAK ÚGY DŐLNEK KIFELE AZ ELLENFÉL CSONTVÁZAI A SZÉLESRE TÁRT SZEKRÉNYAJTÓKON.....A ZÚJSÁGÍRÓK SEGGGGEDELMÉVEL.....:)

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2015.02.09. 20:17:55

@Konzervlumex: újraválasztjuk, nem bántunk, stb... ez a szánalmas akolmeleg álomvilág :DDD

Regős Mátyás 2015.02.09. 21:15:30

Az kamu duma, hogy az RTL támadásai mögött Simicska állt. Amit lehoztak az fidesznyikekről és az Orbán-klánról, az mind közismert tények voltak azok számára, akik nem a postaládákba dugdosott kormánypropaganda anyagokból tájékozódnak.
Ha mégis Simicska információira támaszkodtak, akkor szakmailag még a kereskedelmi csatornás minimumnál is nagyobb fos a Klub. Ha vegyülnek a néppel, rákattintanak a Kuruc.info-ra, vagy csak tágra nyitják a valódi terepre merészkedve a szemüket, már látnak annyit, amennyit kell.
Az persze lehet -sőt! valószínű!-, hogy Simicska pénze segített műsoridőbe szorítani a már addig is tudott információkat, mert kizárt, hogy egy ilyen csatorna ennyire tájékozatlan emberkéket foglalkoztatna...
Liszkai meg nem "hű", hanem tudja, hogy mik a pillanatnyilag reális erőviszonyok, hová kell állni. Szó nincs itt erkölcsről... Ezek erkölccsel már eleve nem is kellettek volna, de a Fidesz-szekér tolásához sem az erkölcsükre van/volt szükség! Akik erkölcsi megfontolásból tolták, már régen lemorzsolódtak, még a legnaivabbak is.
Független újságírás pedig van! Objektív nincs, ez értelmezhetetlen, abszurd fogalom, de független van!
Csak finanszírozó háttér nélkül, érthető okból, nem nagyon kap szélesebb nyilvánosságot...

Dr. Tim Pedersen Dr. (egy L-lel) 2015.02.10. 04:20:25

Ez az írás is se nem tárgyilagos, se nem függetelen. Próbáljátok ellapátolni ezt a hatalmas szarkupacot, de alulról kezdtek hozzá ezért az újra rátok omlik. Avagy átszakadt a gecitározó gátja, ömlik rátok ezerrel a cucc. Próbáltok a felszínén maradni, de az örvény mindig a mélybe ránt. Sajnos a mentőöveket ezek a gecik már rég ellopták. Csak a jó úszók fogják túlélni, de rájuk ragadt cuccot lemosni már ők sem fogják tudni. További jó kapálózást!

Reszelő Aladár 2015.02.10. 08:58:22

Lassan kezdem azt hinni, hogy hogy a Fidesz MINDEN támogatóját már elvesztette, hisz némi Simicskázás meg Mészáros Lőrincezés, meg Paksozás, meg illiberálisozás, a be nem vezetett internetadó, meg egy nyomorult 5000 forintos autópályadíj alapjaiban rombolta le középosztálybeli családok millióinak egzisztenciáját.

Senki szabadságát nem korlátozta senki. Azt írsz le amit akarsz, akkor és ott gyülekezel ahol akarsz, nem visznek be érte.Persze ha neked az a sajtószabadság, hogy graffitivel telefirkálod a Parlament falát, és bennt a történelmi zászlókkal akarod kitörölni a segged, miután az elnöki székbe kuláztál, az anarchia. Viszont akkor számolj azzal, hogy bárkinek jogában lesz nagyon durván megverni téged ezért.

Simicska telespriccelte a médiát, de visszacsinálni már ő sem tudja. Békülés lesz, mert ez így árt a biznisznek. Amúgy a HírTV sosem volt független, ahogy a Magyar Nemzet sem, és Lánchíd rádió sem. Nem is ezt reklámozták. Viszont amíg lesz nézettség, addig lesznek vendégek is.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2015.02.10. 09:35:50

nincs független újságírás? :O
és ez csak most esik le? tök felesleges poszt

" kiderült: az Orbán-kormányt ért baloldali támadások mögött 2014 áprilisa óta ő áll."

igen? miért is?

Andráska8 2015.02.10. 15:04:55

Ha Simicska részeg, akkor ez az orrát fogdosó, majd kezet adó bugris mi? :(
www.srf.ch/news/international/merkel-fordert-von-ungarn-mehr-toleranz

kalaposinas 2015.02.10. 15:42:06

@csak egy néző: Mi volt vajon ezeknek a drága lelkiismeretes emberek lelkével tavaly április óta? Csoda, hogy nem bolondultak meg a nagy önmarcangolásban.

Mark Bolt 2015.02.12. 08:24:12

"– és a ballibeknél az elvek helyett (szemben Liszkayék döntésével) a lóvé a legnagyobb úr"

Mert aki felmond Simicskánál annak nem, mi? Aki felmond Simicskánál az egyszerűen arra fogad, hogy hosszútávon kifizetődőbb ez a döntése.

Ha pedig egy újságnál a megsemmisülés a tét, akkor jóhogy a lóvé a legnagyobb úr.
süti beállítások módosítása