HTML

CSVM

Friss topikok

Címkék

Tisztánlátás végett – médiamunkásoknak

2013.10.16. 16:26 CSVM

Örömmel látom, hogy érdekli a magyar sajtót a blogom.

Azt már kevésbé, hogy nem annak tartalmáról, hanem a megjelentetés mikéntjéről fantáziálnak.

Segítek.

Miután elkészült az első rész, megkerestem az uby.hu szerkesztőit, mert a TARTALOM miatt szükségesnek tartottam, hogy olyan portál is szerepeltesse hónapok munkájának eredményét, amely a NYILVÁNOSSÁGGAL foglalkozik és mindent lehet rá mondani csak azt nem, hogy politikailag elfogult. Az, hogy a cikkek végén ott van, hogy forrás: uby.hu esetleg lehet hiba, de a lényegen nem változtat.

Fogalmam sincs, hogy kik az uby.hu tulajdonosai (nem is érdekel, és az sem), hogy kivel mire és hogyan szerződtek, de a legkevésbé az, hogy mennyiért. Engem az érdekelt, hogy a tények ne csak egy blogban, hanem nagyobb felszínen kapjanak teret.

A KDNP-s Hernádi-mosdatás, meg úgy baromság, ahogy van.

Mitől lenne KDNP-s Aczél Endre, Ágh Attila, Andrassew Iván, Avar János, vagy éppenséggel Bächer Iván? Merthogy az uby.hu-n átvett és követett első nyolc (!) szerző között ők öten is ott vannak!

Hagyjuk már ezt a baromságot!

Vagy éppen az uby.hu és CSVM kapcsolatát basztató Átlátszó nem látja át, hogy őt is átveszi az uby.hu, ott virít a címoldalon? Az Átlátszó is KDNP-s? Akkor mit akarhat szegény CSVM…!

Szóval, kedves médiamunkások, a tényekre koncentráljatok.  Az meg benne van a blogom eddig megjelent első és második részében.

Sok sikert hozzá!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csvm.blog.hu/api/trackback/id/tr325577079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása